Dubbele Wandelvoordeelpas ontvangen?

By 8 januari 2018 Geen categorie

De KWBN laat ons per mail weten:

Direct aan het begin van 2018 hebben wij geconstateerd dat er iets in het proces van de ledenpassen niet goed is gegaan. Van onze ruim 50.000 leden hebben er circa 2.000 meerdere ledenpassen ontvangen, waaronder wellicht jij.

De passen die je hebt ontvangen, zijn niet identiek. Op elke pas staat een andere vereniging waarvan je lid bent vermeld. Dat je meerdere passen hebt ontvangen, betekent niet dat je voor elk lidmaatschap apart afdracht aan KWBN moet betalen. In de contributiebetaling verandert er niets. Je mag zelf kiezen welke pas je dit jaar wilt gebruiken.

KWBN betreurt wat er is gebeurd. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Voor 2018 wensen we je een mooi wandeljaar.

Met vriendelijke groet,

Koninklijke Wandel Bond Nederland