Powered by GKD – 35e Vrijbuiters Paaswandeltocht = GEANNULEERD

By 20 december 2019 maart 10th, 2020 Powered by GKD

Op maandag 13 april 2020 (Tweede Paasdag) is de Paaswandeltocht GEANNULEERD VANWEGE CORONA

 

 

Maandag 2e Paasdag 35e Vrijbuiters Paaswandeltocht Start ACKC ALMKERK (N. Br.)

De Paaswandeltocht staat ieder jaar weer garant voor verrassende routes met zoveel mogelijk natuur en bezienswaardigheden. Om steeds nieuwe, mooie wandelingen te bedenken, start de 35e Paaswandeltocht ditmaal niet vanuit Wijk en Aalburg (normaal de thuisbasis van de Vrijbuiters), maar vanaf het terrein van v.v. Almkerk. Hier vertrok vorig jaar ook hun jubileum-Kennedymars ‘de 80 van 1 Altena’. In het rivierenlandschap van Almkerk en omgeving vindt u forten van de Waterlinie, molens en mooie paden door de natuur. De vrijwilligers van w.s.v. de Vrijbuiters zijn allen ervaren wandelaars, die er jaarlijks een fijne wandeltocht van maken. Deelname aan de tocht kost 2,50 euro. Er is EHBO aanwezig op de routes en regelmatig zijn er rustplaatsen onderweg ingericht. Om in de sfeer van Pasen te blijven, worden er altijd grote aantallen eieren uitgedeeld aan de wandelaars van de Paaswandeltocht.

Adres: ACKC, Sportlaan 2, 4286 ES, Almkerk

Starttijden:

vanaf 7.00 uur voor de 30, 40 en 50 km

vanaf 8.00 uur voor de 20 km

vanaf 9.00 uur voor de 7, 10 en 15 km   

Reist u met de auto?

Neem dan de A27, afrit 22, Nieuwendijk/Almkerk en volg de A322 ongeveer 1,5 km tot u in Almkerk arriveert. Bij de rotonde voor de bioscoop rijdt u het dorp in en enkele honderden meters verderop vindt u v.v. Almkerk. 

Reist u met het openbaar vervoer?

Buslijn 400 (Utrecht-Oosterhout) stopt aan de A27: vandaar is het nog ca. 1,5 km lopen naar v.v. Almkerk. Ook stoppen er diverse buurtbussen (halte Gemeentehuis) in de buurt van v.v. Almkerk. Houdt er wel rekening mee dat op Tweede Paasdag er slechts beperkt busvervoer zal zijn.

https://wsvdevrijbuiters.wordpress.com