Tribunekaarten voor de Intocht voor leden

Samen met Stichting DE 4DAAGSE bieden we als service aan onze trouwe leden jaarlijks tribunekaarten voor de intocht op vrijdag. Indien 36 keer of vaker de Vierdaagse heeft gelopen, kunt u 1 tribunekaart aanvragen. Indien u 41 keer of vaker de Vierdaagse heeft gelopen, kunt u 2 tribunekaarten aanvragen.  We zullen uiteraard even met Stichting DE 4DAAGSE controleren hoe vaak u heeft gelopen.

De snelste en eenvoudigste manier om 1 of 2 tribunekaarten aan te vragen, is via onze website www.goudenkruisdragers.nl. Mocht u hierover niet beschikken dan stuurt u een kaartje of briefje naar: Francie de Leeuw, Wedesteinbroek 2007, 6546 RS Nijmegen. De aanvragen voor de tribunekaart(en) moeten voor 1 juli binnen zijn, zodat wij nog tijd hebben om met Stichting DE 4DAAGSE de kaarten gereed te maken. De uitgifte van de kaarten is op de maandag voorafgaand aan de Vierdaagse tussen 13.00 en 13.50 uur in het Van der Valk hotel in Lent. U ontvangt geen schriftelijke bevestiging of uw aanvraag is toegekend in verband met het grote aantal aanvragen dat wij in korte tijd moeten verwerken.