Nieuwe ambassadeur Verenigd Koninkrijk

trevor-at-closing-service

De ambassadeur voor het Verenigd Koninkrijk, Trevor Day, is verslaafd aan de Nijmeegse Vierdaagse. Zijn eerste Vierdaagse was in 1984 en hij is sindsdien ieder jaar teruggekeerd om te wandelen of te verzorgen. In 1986 nam hij zijn eerste groep wandelaars mee van British Telecom en daarmee begon een langdurige verbinding met de Vierdaagse, hoewel de groep haar naam heeft gewijzigd via Telfort, BT Ignite en nu zonder enige connectie met BT. Ze lopen nu als de British-Dutch Walking Fellowship, die je nu kan herkennen aan hun felle Orange t-shirts. Na zijn pensioen bij BT heeft Trevor gekozen voor een opleiding tot priester in de Church of England en kapelaan bij de reservisten van de Koninklijke (Britse) Marine (het Zeekadettenkorps). Waarschijnlijk zul je hem dus in zijn militaire uniform ontmoeten. Hij wordt door de Zeekadetten liefdevol ‘Bish’ genoemd en door de Land- en Luchtmachtkadetten ‘Trev the Rev’.

Zijn favoriete wandelingen waren, al jongs af aan, op de bergpaden van het Lake District in Cumbria (vooral rond ‘The Langdales’). Trevor is erg enthousiast dat hij het Verenigd Koninkrijk als ambassadeur van onze vereniging mag vertegenwoordigen. Trevor is te bereiken via: trevor.day@goudenkruisdragers.nl.

nij-2011-trevor-in-the-rain