Gouden-Kruisdragersshirt voor de Vierdaagse 2019

By 17 juni 2019 4DAAGSE

Na het succes van de shirts de afgelopen jaren en de vraag van vele leden voor een nieuw shirt heeft de vereniging besloten dit jaar opnieuw de mogelijkheid te bieden een shirt aan te schaffen.

Op veler verzoek staat er dit jaar geen jaartal op het shirt vermeld en is er ook een  mogelijkheid om het shirt op zondag op de Wedren op te halen.

Wil je er een of meerdere bestellen? Lees dan het onderstaande goed door

Beschrijving en kosten

De shirts zijn zogenaamde technische shirts van het merk Clique, zijn degelijk van kwaliteit en gemaakt van 100% polyester. Ze zijn verkrijgbaar in heren- en damesmaten in de kleur wit.

Het opgedrukte logo is het embleem van onze vereniging, met daaronder de tekst ‘Est. 1951’. Zowel het logo als de tekst zijn zwart. Op veler verzoek staat er deze keer geen jaartal op het shirt vermeld. De shirts kosten € 11,95 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL (dames) en S t/m XXL (heren).

Bestellen

Stuur vóór 25 juni a.s. een mail naar rino.hamelink@goudenkruisdragers.nl. Vermeld je naam, woonplaats en telefoonnummer. Laat weten of je een heren- of damesmodel wilt en de maat. Maak vervolgens het verschuldigde bedrag over naar bankrekeningnummer NL51 INGB 0008 1630 10 van Blue Boot Walking Tours onder vermelding van je naam en ‘shirt GKD’. Je bestelling is pas definitief als de betaling binnen is. Ruilen is niet mogelijk, aangezien de shirts op bestelling gemaakt worden.

Ophalen

Als de bestelling definitief is, ontvang je een bevestiging. Met deze bevestiging kun je je shirt(s) ophalen op zondag 14 juli tussen 12.00 en 13.30 uur op de Wedren of maandag 15 juli tussen 12.00 en 13.45 uur in het Kolpinghuis (Smetiusstraat 1, Nijmegen). Let op: ze worden niet verstuurd! Kun je jouw shirt niet komen ophalen, vraag dan of iemand anders dat voor je kan doen. Degene die meeloopt met de Vlaggenparade krijgt het shirt op zondagmiddag uitgereikt.