Powered-by GKD, 30 september 2023

By 3 November 2022 Powered by GKD


De Betuwse Torentocht is een recreatieve tocht en verbindt de vijf kerken van Buren, Zoelen, Erichem , Kapel-Avezaath en Kerk-Avezaath. De kerken dienen als inschrijfbureau, start-/finishplaats en controlepost, maar ook als sanitaire stop, gelegenheid om te eten en te drinken en om even uit te rusten. Bij elke kerk worden een aantal routes met verschillende afstanden aangeboden. De deelnemer maakt zelf een keuze. Men kan kiezen voor een korte wandeling of een lange wandeling. De wandeling gaat niet alleen over verharde wegen, maar ook over landgoederen, landweggetjes, langs fruittelers en door boomgaarden.

Startpunt
Sint Joriskerk
Binnenstraat 1, 4117 GR ERICHEM

Organisatie
Stichting Oude Gelderse Kerken
Website www.facebook.com
email d.grendel@planet.nl
Telefoonnummer 06-54292977