Herinnering: sponsor ons gratis

By 12 juli 2017 december 10th, 2017 Geen categorie

Het is voor iedereen die de Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging gratis te sponsoren. Dit kan heel eenvoudig.
Rechtsboven ziet u het menu-items ‘Handige links’ met daaronder ‘Sponsor ons gratis’. Op die pagina zie je een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, HEMA, Wehkamp, Zalando, Coolblue en Media Markt. Elke aankoop bij een van deze bedrijven die je hebt gedaan door het klikken op hun logo op deze pagina, levert ons een commissie van een paar procent op. Dit terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra! Wij kunnen overigens niet zien wat je hebt besteld of wie de bestelling heeft gedaan. Alleen de datum, de webwinkel en het aankoopbedrag zijn voor ons zichtbaar. Bewaar deze pagina in je favorieten, dan kun je er altijd gebruik van maken als je via een webshop iets wil bestellen.

donker_200_200