Nieuwsgierig...

naar wie we zijn en wat we doen?

 

Heb jij 'm al...

het befaamde Gouden Kruis dat je krijgt wanneer je 10 keer de Nijmeegse Vierdaagse hebt voltooid?

tot de 104de Vierdaagse!

Het felbegeerde Gouden Vierdaagsekruis wordt uitgereikt aan diegenen die 10 keer succesvol de Vierdaagse van Nijmegen voltooien. Dat is wanneer je lid kunt worden van de Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse.
Wij behartigen de belangen van onze leden en volgen nauwlettend alle ontwikkelingen rond de Vierdaagse. Hierover blijven wij in dialoog met Stichting DE 4DAAGSE. Onze vereniging telt ruim 3.700 leden in binnen- en buitenland.

Algemene ledenvergadering 19 juli 2020

| Gouden-Kruisdragers | No Comments
Onze algemene ledenvergadering is op zondag 19 juli 2020 gehouden in het Kolpinghuis in Nijmegen. Hieronder vind je het concept verslag van de vergadering.

Ledenvergadering maandag 19 juli 2021

| Gouden-Kruisdragers | No Comments
Maandagmiddag 19 juli 2021 hopen we wederom veel leden te mogen begroeten tijdens onze traditionele Ledenvergadering. De locatie is nog niet bekend. We hopen dat ook dit jaar de marsleider…

Lustrumbeloningen 2021

| Gouden-Kruisdragers | No Comments
Na twee jaar lidmaatschap ontvangen de dames een lustrum-hanger en de heren een -speld ter ere van hun lustrum (15e, 20e etc.). De leden dragen hun lustrum-beloning bij gelegenheid om hun...

Verzending GOUD!

| Gouden-Kruisdragers | No Comments
In december 2019 hebben we ons magazine GOUD! aan al onze leden verstuurd. U kunt deze editie downloaden

Met een achterban van ruim 3.700 leden is de Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse voor ons een belangrijke gesprekspartner. Zo hebben zij ons geadviseerd bij talloze veranderingen, van routewijzigingen tot de totstandkoming van het limiteringsprotocol.

Johan Willemstein, (voormalig) voorzitter Stichting DE 4DAAGSE

De Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse is gesprekspartner van:

De Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse is aangesloten bij: