Lustrumbeloningen

By 8 februari 2022 april 28th, 2022 Gouden-Kruisdragers

Na twee jaar lidmaatschap ontvangen de dames een lustrum-hanger en de heren een -speld ter ere van hun lustrum (15e, 20e etc.). De leden dragen hun lustrum-beloning bij gelegenheid om hun prestatie te tonen. Een lustrum is een periode van 5 jaar of het vieren van het einde van een periode van vijf jaar. Het lustrum was van oorsprong een offerfeest dat de Romeinen eens in de vijf jaar hielden.

In de afgelopen jaren hebben we vaak teleurstellingen ervaren van leden, die hun lustrumbeloning niet tijdig kregen. Om daar verbetering in de brengen hebben we jullie hulp nodig. Voor een adequate controle direct na de Vierdaagse hebben we onderstaande gegevens nodig. 

Wandelpas KWBN / GKD Lidnummer

Achternaam

Voorletters

4Daagse registratienummer

Aantal gelopen 4daagsen

Je kunt deze gegevens doorgeven via het contactformulier (adres)wijziging