Speeddate voor vrijwilligers vervalt

By 15 augustus 2023 Geen categorie

Zoals eerder gecommuniceerd, hadden we zaterdag 9 september 2023 gereserveerd om een speeddate sessie te organiseren met leden die interesse hebben in een vrijwilligersfunctie. We zijn blij met enkele belangstellenden, maar we spreken hen op een ander moment. Omdat er verder geen aanmeldingen zijn voor 9 september a.s., laten we die bijeenkomst vervallen.

Mocht je alsnog nieuwsgierig zijn of je wat binnen onze vereniging kan bijdragen, dan mag je altijd vrijblijvend met een van onze bestuursleden contact leggen en zoeken we samen naar een geschikte locatie en datum om hier verder over te praten.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden: we komen graag tijdig met belangstellenden in contact, zodat we op ons gemak kunnen uitzoeken welke bestuursactiviteiten iemand op zich kan en wil nemen. Verder zoeken we nog altijd iemand die de voorbereiding van de meeting points wil doen: het gaat dan om het vastleggen van locaties en bestellen en regelen van de tenten en catering. Deze taak is nu in goede handen bij erelid Francie en kan dan ook zonder al te veel moeite door iemand anders worden overgenomen.